Fråga oss gärna 070-573 13 32

Köp och sälj webbutiker & domäner

Webbutiker och domäner till salu
Sell

Upptäck fördelarna

Det finns många fördelar med att köpa en befintlig webbutik eller domän istället för att börja från scratch. Spar massor tid och arbete och ge dig själv möjligheten att börja tjäna pengar direkt.

 

 

Spara tid & arbete

Att bygga upp en webbutik från start innebär mycket arbete, inte bara med att mata in allt innehåll i form av produkter, informationstexter mm men även sätta upp rutiner, flöden och samarbeten för logistik, marknadsföring osv. Genom att köpa en "färdig" butik får du en flygande start och kan fokusera på det som är viktigt- Försäljning!

Börja tjäna pengar direkt

Genom att köpa en befintlig butik från du redan från dag 1 ett kassaflöde och slipper uppbyggnadsafasen som är längre än många räknar med för en helt nystartad butik. Det är också enklare att få lån hos din bank eller via Klarna Boost givet att det finns ett kassaflöde.

En domän med "trust"

Domäner som tidigare använts inom e-handel kan ha ett stort värde för andra verksamheter, speciellt om den varit aktiv i samma segment som man själv verkar i. Ofta finns det så kallad "trust" hos Google för den, den har bra relevanta inlänkar etc.

El producto ha sido añadido a tu carrito